G7-csúcs: Trump szerint is a Krím Oroszország része - Poklonszkaja a félsziget volt főügyésze meghívta az amerikai elnököt oda - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

G7-csúcs: Trump szerint is a Krím Oroszország része - Poklonszkaja a félsziget volt főügyésze meghívta az amerikai elnököt oda

Share This

A Krímbe hívták meg Donald Trumpot, miután kijelentette, hogy a félsziget Oroszország része!
A korábbi krími főügyész, jelenleg parlamenti képviselő Natalia Poklonszkaja a 2014-ben Oroszországgal újraegyesült Krím félszigetre hívta Donald Trump amerikai elnököt.

Donald Trump amerikai elnök a kanadai Quebecben rendezett G7-csúcson (a Buzzfed információi szerint)  a többi vezetőnek már arról beszélt, hogy a Krím-félsziget Oroszország része, hiszen mindenki, aki ott él oroszul beszél és orosz nemzetiségű. 
Trump erről egy vacsorán beszélt, amikor a külpolitikai ügyekről volt szó. Az amerikai elnök állítólag azt is megkérdőjelezte, hogy a többiek miért állnak Ukrajna oldalára Oroszországgal szemben, amikor "Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országa.”

A Fehér Ház sem megerősíteni sem cáfolni nem kívánta a lap értesüléseit.

Most kiderült, hogy az amerikai politikusok mennyre távol állnak Donald Trump amerikai elnöktől és az általánosan elfogadott jog és igazságosság elvétől" – mondta Poklonszkaja.


"Ma már attól is félnek, hogy kommentálják az elnöknek a Krím félszigetről tett nyilatkozatát, amelyben orosz területként ismeri el azt." – tette hozzá a politikusnő.

"Meghívjuk Donald Trump amerikai elnököt, hogy látogasson el a Krím félszigetre, ahol személyesen meggyőződhet róla, hogy az állítása igaz." – hangsúlyozta Poklonszkaja.

A képviselőnő szerint Trump látogatása után megmutathatja az egész világnak, hogy független és tisztességes politikus és, hogy ő az első ember Amerikában, aki ismeri a demokrácia, igazságosság és a bátorság szavak jelentését.


A Krím és Szevasztopol 2014 március 11-én kikiáltotta függetlenségét. 2014 március 16-án népszavazást tartottak, ahol a krími szavazók 96.77%-a, a szevasztopoli szavazók 95.6%-a úgy döntött, hogy elszakadnak Ukrajnától és az Oroszországi Föderációhoz csatlakoznak.

Vlagyimir Putyin orosz elnök 2014 március 18-án aláírta az újraegyesülésről szóló megállapodást.
Az orosz tv 60 PERC című adása június 15-én, most pénteken este már részletesen foglalkozott a meglepő és biztató fordulattal:


Csodás felvételek a Krím-félsziget szépségeiről 4K videóban:


Forrás: Business Insider
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT