Soros titokban Olaszországba rohant a miniszterelnökhöz, mivel NGO-szervezetei egyre durvább kritikát kapnak afrikai embercsempészetük miatt - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Soros titokban Olaszországba rohant a miniszterelnökhöz, mivel NGO-szervezetei egyre durvább kritikát kapnak afrikai embercsempészetük miatt

Share This

Soros titokban Olaszországba rohant, mivel az NGO-szervezetinek földközi-tengeri tevékenysége és embercsempészete miatt most már politikai támadásoknak és bírósági eljárásoknak nézhet elébe.


Az elmúlt hetekben Afrika partjairól egyenesen Olaszországba szállított bevándorlók ügye nemzeti üggyé vált Itáliában és jelenleg Catania államügyésze nyomozást rendelt el, aki tanúvallomást is tett az ügyben az Olasz Szenátus Védelmi Bizottsága előtt és hamarosan a Legfelsőbb Bíróság Tanácsával is találkozik.

Az NGO-szervezetek tevékenysége már nem csak Magyarországon vagy Lengyelországban, de immáron Olaszországban is kemény kritika tárgyát képzezi. A Forza Italia, az Északi-Liga és az 5 Csillag Mozgalom egyaránt semleges akart maradni bevándorlási kérdésekben, de Gentiloni miniszterelnök hagyta az igazságszolgáltatási rendszert haladni a maga útján.

Egy új elem tovább súlyosbítja a helyzetet;
Soros György, az Atlanti-óceán mindkét partján hihetetlenül aktív milliárdos spekuláns, aki a politikába is beleszól, titokban Gentiloni miniszterelnökkel találkozott kevesebb, mint egy héttel azután, hogy ez utóbbi szóvá tette a nem kormányzati szervezetek tevékenységét.



A találkozó nem szerepelt az olasz kormány honlapján, és nem volt hivatalos, ami időzítése miatt is minimum gyanakodásra adhat okot.

Soros számos érvet felsorakoztat amellett a terve mellett, hogy Európának legalább 1 millió bevándorlót kellene évente befogadnia és az Európai Uniónak létre kellene hoznia erre kötvényeket és kölcsönöket felvenni a finanszírozáshoz.

Egyik legnagyobb embercsempész szervezete, a MOAS (Migrant Offshore Aid Station) kapja a legdurvább kritikákat, hiszen félmillió dollárt kapott a szintén Soros szervezettől, az Avaaz-tól., amit a MoveOn másik NGO is támogat, mely online szervezetet szintén Soros pénzel. - írja a Gefira.org

Forrás: Gefira.org


(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
UPDATE - 2018. Július 3. - Soros titokban a spanyol kormányt is meglátogatta - a következményeit már láthatjuk

Kiderült, Soros nem csak Olaszországba rohant megpuhítani a bevándorlásellenes politikát, de a spanyol kormányt is ő vette rá, hogy be kell engedni az Afrikából érkező 'embercsempész szállítmányokat'.
Pár napja látott napvilágot, hogy a nemrég beiktatott baloldali spanyol kormányfő titokban fogadta rezidenciáján a bevándorláspárti milliárdost, George Soros-t.
Pedro Sánchez eddigi harmincnapos kormányzásnak nevezett garázdálkodása után azonban aligha csodálkozhattunk a hír hallatán.

Bizonyára csak a véletlennek köszönhető, hogy a bevándorlásellenes, új olasz kormánykoalíció hatalomra kerülésével szinte egy időben zajlott le a jobbközép spanyol kormány és az azt vezető Mariano Rajoy megbuktatása, hogy utóbbi helyét egy olyan ember vehesse át, aki hajlandó teret engedni a korlátlan bevándorlásnak és hadba szállni az ország józanabbik, bevándorlást ellenző felével.

Ami ugyanis nem sikerült Itáliában, azt kíméletlenül végrehajtották Spanyolországban.

Míg a Matteo Salvini nevével fémjelzett olasz belügyi tárca háborút indított az illegális bevándorlás ellen, megtiltva a migránsokat szállító Soros-hajók kikötését, addig az európai elit legújabb terméke, a senki által meg nem választott baloldali spanyol kormányzat zöld utat adott az Aquariusnak, a fedélzetén több mint félezer afrikai migránssal.

Pedro Sánchez tehát tökéletes választás volt mind a bevándorláspárti brüsszeli elit, mind Soros György szempontjából, aki az új kormányfő igyekezetét egy, a nyilvánosságot megkerülő, titkos találkozóval, támogatásának biztosításával honorált.

Soros György látogatása vélhetően csak a kezdet. Spanyolország feladata innentől nem más, mint a magát megmakacsolt Olaszország szerepének helyettesítése lesz.


Sánchez azóta már felvetette a Ceutát és Melillát védő kerítés lebontását is.


Kapcsolódó korábbi VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek : 

















KÖTELEZŐ TUDÁSANYAG az iszlámról:


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT