Baphomet szobrot állított fel a Sátánista Egyház Arkansas-ban, minden szenátusi tiltakozás ellenére - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Baphomet szobrot állított fel a Sátánista Egyház Arkansas-ban, minden szenátusi tiltakozás ellenére

Share This

Az USA-ban Little Rockban eközben vígan felállította és ünnepli a Sátánista Egyház Baphomet szobrát.

Bár George Washington szobra is teljesen egyezik Baphomettel, de így nyíltan ábrázolva már nem sok kérdésünk marad. Vagy talán mégis?  
Miért, milyen célokkal és hogyan működik egy Sátánista Egyház az Egyesült Államokban? (VilagHelyzete megj)

Ha 10 Parancsolatot szabad, akkor a Sátánt is - szerintük...

Történt ugyanis, hogy Arkansas állam vezetése még 2017-ben úgy döntött, egy tízparancsolatot formázó kőtáblát állít fel az állami kapitólium udvarán. 
Egy normális világban ebben nem lenne semmi különös, egész nyugati társadalmunk a zsidó-keresztény kultúrkör terméke, mindennapi életünk keretrendszerét is ez adja meg, ha járunk vasárnapi misére, ha nem. Nyilván egy modern, szekularizált társadalomban helye van az érdemi vitának arról, ha csak egy szobor formájában is, de van-e keresnivalója a vallásnak a törvényhozásban.
Az arkansasi törvényhozás épülete előtt 2017-ben felállított szobrot 24 órán belül darabokra törték, restaurációja óta sértetlenül áll az épület előtt.

Az érdemi vita helyett azonban valami egészen más utat választott az USA egyik sátánista „egyháza”.

Még 2017-ben azzal fordultak Arkansas állam vezetéséhez, hogy a vallásegyenlőség jegyében legyenek már olyan szívesek felállítani egy sátánista szobrot is a Tízparancsolat mellé, mert csak.
A törvényhozás természetesen füle botját sem mozgatta a megkeresésre, majd törvénybe foglalták, hogy jogalkotó támogatása nélkül ne lehessen semmilyen szobrot felállítani állami területen. A sátánista „egyház” korábban Oklahoma államban is megpróbálkozott hasonlóval, ott szintén egy Tízparancsolatot szimbolizáló kőtömb mellé kívánták elhelyezni a szobrot, de az állam legfelsőbb bírósága megelőzte őket, az állam és az egyház szétválasztásának megsértése miatt, az oklahomai törvényhozás épülete elől végül el kellett távolítani a Tízparancsolat kőtömbjét.

A 2012-ben alapított Sátánista Egyház egy majd’ 3 méter magas bronz Baphomet szobrot parádéztatott végig az állam fővárosa Little Rock utcáin, majd jelképesen felállították a törvényhozás épülete előtt, mondván, ha az egyiket szabad, akkor a másiknak is helye van.

Baphomet egyébként a modern sátánizmus egyik gyakran használt alakja, az Istentől elfordult templomosok által imádott alvilági figuraként tartják számon.
Az egész parádé köré egy tüntetést is sikerült összehozniuk, körülbelül 150 fő részvételével, akik a szervezők közleménye szerint az alkotmány szabad vallásgyakorlást, szabad sajtót és szólásszabadságot biztosító első kiegészítésének védelmében szálltak síkra, melyet az arkansasi szenátus súlyosan megsértett – legalábbis szerintük.

Lucien Greaves az „egyház” egyik alapítója és a tüntetés főszervezője a rendezvény előtt úgy nyilatkozott,
Ez egy rendkívül inkluzív felvonulás lesz, mindenkit szeretettel várunk, hogy együtt ünnepeljük a vallási pluralizmust, és elutasítsuk az arkansasi törvényhozás azon törekvéseit, hogy egyik vallást a másik fölé emelje”.

Az arkansasi törvényhozás egyik szenátora, Jason Rapert jó alaposan szembe menve a „píszí-vel”, a Facebookon kommentálta az eseményt, mondván
… Lényegtelen, mit mondanak ezek az extrémisták, előbb fagy be a pokol, mint hogy engedjük egy ilyen borzalom felállítását az állami kapitólium udvarán.”

Érdekes módon nincs amerikai forrás, amely ne hangsúlyozná ki, hogy a felvonulók között nem csak sátánisták, de ateisták, humanisták (!!!), sőt keresztények (ide képtelenség elég felkiáltójelet tenni) is voltak, blaszfémiáról pedig szó sincs, ők pusztán a humanista, szekuláris eszmék védelmében szálltak síkra.
A díszes társaságot pár tucat ellentüntető várta, akik transzparenseikkel arra hívták fel a figyelmet, hogy a szólásszabadságot és a blaszfémiát nem nagyon kellene összemosni.
Megdöbbentő az az apologetikus hangvétel, amelyet az amerikai sajtó megüt a tüntetés kapcsán. A Washington Post például így ír:
A Sátánista Egyház tulajdonképpen ateisták, humanisták és szólásszabadságot védő aktivisták gyülekezete, akik a sátánista körítést csak a törvényhozással szembeni trollkodásra használják.”
Egy gyors kereséssel ki-ki eldöntheti maga, a jóizlésre hivatkozva engedelmükkel nem csatolnék egyet sem az „egyház” Youtube-on fellelhető videói közül.

Egyébként Baphomet szobrát végül elszállították, egy garázsban várja következő fellépését, a Tízparancsolat kőtömbje viszont egyelőre a helyén marad, de paravánnal takarták el a látogatók elől – rendszeres karbantartási munkálatokra hivatkozva.


Forrás: AP
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Kapcsolódó VilagHelyzete Cikkek:

❗  Az Illuminati-zeneipar sztárjai karrierjük elején "eladják a lelküket", cserébe megkapják a sikert, a csillogást, a dollármilliókat és mindent, ami ezzel jár. Ennek viszont súlyos ára van: Szolgálni kell! Később azt csinálják, ami elő van írva és amit követelnek tőlük! Kiszállni ebből nem lehet és a szerződés végén a számlát mindig benyújtják....

Aki ezt már nem akarja és megpróbálja leleplezni vagy felrúgni "a megállapodást", az könyörtelenül "ugyanarra a sorsra jut"..... Ez az Illuminati törvénye....

❗  TABU #1 - Miért van okkult Szaturnália kultusz nyíltan és burkoltan ? A Mágia létezik!

❗  TABU #2 - Beszédes szimbólumok - Titkos energiák vagy ez az isteni rend?

♪ ♫ Illuminati elmeprogramozás a szórakoztatóiparban (Illuminati Mind Programing in Entertainment) - VilagHelyzete videó

♪ ♫ Illuminati Controls Hollywood

Amit a történelemkönyvekből szándékosan hagynak ki - Így irányítja egy szűk csoport az eseményeket - A Templomosoktól a mai háborúkig minden összefügg

♪ ♫ Nyílt Illuminati üzenet a zeneipar új sztárjaitól - Azealia Banks
Templomos lovagok tisztelegnek Baphomet szobra előtt 
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT