Totális véleménydiktatúra: 559 oldalt, 251 fiókot és sok millió követőt likvidált a 'globalo-liberális közösségi média' - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Totális véleménydiktatúra: 559 oldalt, 251 fiókot és sok millió követőt likvidált a 'globalo-liberális közösségi média'

Share This

Nem akarok az 560. lenni, de ha ez így megy tovább, meg vannak számlálva a VilagHelyzete napjai is....

- 559 törölt oldal
- 251 eltávolított fiók
- sok tízmillió követő

ez a következménye annak a tisztogatási hullámnak és cenzúrának, amit a "kék hátterű" közösségi média művelt az elmúlt napokban, illetve csak folytatta a már eddig is megszokott véleménydiktatúráját.
A közös pont minden esetben az, hogy ez a törlés és likvidálás kizárólag a hagyományos, konzervatív, jobboldali ideológiájú és beállítottságú oldalakat érinti. Kizárólag a globalista, liberális eszmékkel ellentétes, a multikulturalizmust, az 'Open Society' ideológiát, a bevándorlási invázió tervét kritizáló gondolatokat nem tűrik meg.

A két világképet kontrasztba állító véleményeket pedig egyenesen kiirtandónak tartják és irtják is. Tisztán politikai tisztogatásról van ugyanis szó!

Amivel itt szembenállunk, az nem más, mint elhallgattatni bárkit és mindenkit, aki a status quo-val, a globalista világrenddel szembe megy, legyen az a politikai paletta bármelyik részén is.

Egy dolog bizonyos csak: a cenzúra dübörgése, a szólásszabadság totális eltörlése és a más vélemények elhallgattatása"
(SBG Buddha - Vilaghelyzete)



A helyzet olyannyira súlyos, hogy a likvidálás nem áll meg oldalaknál, magukat a személyeket és akár újságírókat is eltüntetnek a közösségi médiából, ha az ún. "alapelvekkel nem összeegyeztethető..blablabla" gondolatokat terjesztőnek jelölik meg őket.

Így járt az RT America műsorvezetője Rachel Blevins is, akinek személyes fiókját is törölték.

Riportban és cikkben számol be arról, hogy ami elindult az egy elképesztő orwelli gondolatrendőrség.

4 évi munkájába tellett, mire színvonalas posztokkal fel tudott építeni egy 70.000 követőből álló közösséget, amit egy másodperc alatt képes lerombolni a gépezet és rendszer, mely sajnos ezt a felületet létrehozta.

A VilagHelyzete Bloghoz kapcsolódó oldalt nekem 7 év alatt sikerült hatalmas tudástárral, képekkel, idézetekkel és több tízezer poszttal egy 32.000 követővel rendelkező közösséggé és oldallá formálni saját munkával és így maximálisan meg tudom érteni azokat, akik joggal háborodnak fel, hogy mindezt egy gomnyomásra megsemmisítik most.

Mindenki azt gondolta, hogy a szólásszabadság jegyében a közösségi média egy jó dolog lesz, de így már semmiképp nem az!
Éppen ellenkezőleg:  csak egy eszköz a globalista háttérhatalom és a titkosszolgálat kezében. (VilagHelyzete saját vélemény)


Forrás: RT News

Alig értem a cikk végére és osztottam meg néhány friss hírt ma, máris 'rászóltam' és most tiltottak le ebben a pillanatban.... Egy korábbi Drábik videó miatt valószínűleg, de ez sem biztos, mert csak annyit írtak figyelmeztetésként, hogy így kezdődött a poszt:

"nagyon ajánlom, mert érdemes meghallgatni és főleg tudni ezeket az összefüggéseket."

Egyedül ebből sejtem, hogy ezt egy Drábik videóhoz írhattam talán....
Nem posztolhatok 24 órán át, majd ha újra rossz fát teszek a tűzre, akkor 3 nap eltiltás vagy végleges törlés...
De egy ideig megint nem engednek posztolni.... (SBG Buddha - VilagHelyzete)


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)



Csak remélni tudom, hogy ez a technológia megmaradhat és lesznek valódi alternatíváink, hogy függetlenedhessünk a Twittertől és más társaságoktól, melyek kéz a kézben dolgoznak együtt az (árnyék)kormánnyal...." 


És ha mi, vagyis néhányan közülünk elmondjuk az igazat erről a kormányról és hatalomról, akkor árulónak neveznek minket és azt mondják a beszédünkkkel átlépünk egy keretet, amiért meg akarnak büntetni minket. Én azt gondolom, ami a közösségi médiával történik, az mind ennek a része." (Ron Paul)

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

Cenzúra vagy szabadság? Az InfoWars-t összehangoltan törölte az Apple, a Facebook, a YouTube és a Spotify! A tisztogatás elkezdődött és az ellenállás is:a Valódi Információs Háború

"Az igazság árulásnak számít a hazugságok birodalmában"-mondta Ron Paul szenátor a kutatóintézetét és az InfoWars portált ért likvidálás miatt, amit a BigTech közösségi médiamogulok indítottak

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT