„Európa akut háborús veszélyben van!”, és ebben az USA, a NATO és az EU az egyértelmű felelős, mert a Deep State háborút akar - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

„Európa akut háborús veszélyben van!”, és ebben az USA, a NATO és az EU az egyértelmű felelős, mert a Deep State háborút akar

Share This


Az ismert, több irodalmi díjjal kitüntetett német író, Wolfgang Bittner megszakította irodalmi munkásságát, mert rendkívül feldúlta az Európát uraló háborús veszély.

Erről 12 nyomtatott oldal terjedelmű interjút adott a független német gazdasági-politikai hírportálnak.

A jogvégzett és Lengyelországban is hosszabb időn át tanító Bittner elmondta, több éve ismét hidegháború uralkodik. Európa ismét kettéhasadt a Kelet-tengertől a Fekete-tengerig.
A 2014-es ukrajnai válsággal megkezdődött az Oroszországgal szomszédos országok felfegyverkezése és ezzel párhuzamosan egy rosszindulatát tekintve szinte fokozni lehetetlen propagandakampány folyik Oroszország ellen.

Bittner elmondta, igen alapos kutatásai egyértelműen bizonyítják, hogy mindebben az USA-ból, a NATO-ból és az EU-ból álló nyugati szövetség a hibás.
Ukrajnában éveken át készítették elő szubverzív módon a kormányváltást.

Elmondta, Oroszországban tett hosszabb utazást és ott az emberek nem értik, miért szankcionálja a Nyugat országukat. Az írót mindenhol nagyon szívélyesen fogadták annak ellenére, hogy a németek is a szankciókat Oroszországra erőltetők között vannak.

A Göttingenben élő Bittner igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy kitörhet-e háború a Nyugat és Oroszország között, mert az amerikai keményvonalasok (értsd: neokonok) és a kongresszusban ülő hadiipari lobbisták háborút akarnak.

Ugyanakkor igen kétséges, hogy Donald Trump Oroszországgal kapcsolatos eredeti, békés elképzeléseit keresztül tudja vinni.

Egyértelmű, mondta, hogy az USA-ban egyfajta „mellékkormány” (Deep State) van, amely a globális pénzügyi szektorból, a katonai-ipari komplexumból, a titkosszolgálatokból, a központi bankból és a hatalmi apparátus egyéb intézményeiből áll.

Németországra térve elmondta, Merkel Oroszország ellenes politikáját a fősodratú médiumok segítik. Felsorolt olyan politikusokat, akik az Oroszország iránti enyhülést szorgalmazzák, mint Gerhard Schröder volt kancellár vagy Oskar Lafontaine, volt SPD elnök, aki most a Baloldal pártjában politizál.

Hangsúlyozta, Oroszország Európa legnagyobb országa és ezt szeretjük elfelejteni.
A fősodratú médiával megtámogatva,a mely „botrányos módon erősíti a kormányzati propagandát” és Oroszország ellen heccel.

Forrás: DEUTSCHE WIRTSCHAFTSNACHRICHTEN / Lovas István


Vladimir Putin amerikai szankciókra adott válasza cenzúrázatlanul magyarul

Német képviselőnő leleplező beszéde ! Mi a valóság Európában és Ukrajnában tisztelt félrevezetett állampolgárok !


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT