Japán 60ezer polgára evakuálását szervezi meg Dél-Koreából a nukleáris válság előestéjén, a háború kitörésére felkészülve! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Japán 60ezer polgára evakuálását szervezi meg Dél-Koreából a nukleáris válság előestéjén, a háború kitörésére felkészülve!

Share This

Japán Nemzetbiztonsági Tanácsa megvitatta és előkészíti 60.000 japán polgár evakuálását és hazaszállítását Dél-Koreából, a nukleáris válság előestéjén - közölte egy japán kormány tisztviselő ma.
A kereskedelmi hajók és repülők mellett Japán katonai flottát és repülőket is küld a japánok hazamenekítéséhez a Koreai-félszigetről, ha Dél-Korea kormánya hozzájárul, hogy japán katonai gépek segítségéhez.
A japán tisztviselő nem szerette volna nevét közzétenni a helyzet és a topic kényes mivolta miatt....

Már arra is felkészültek a csütörtöki Nemzetbiztonsági Tanács ülésén, hogy hogyan kezeljék a várhatóan Észak-Koreából megindult menekült-áradatot, akik elmenekülnek a háború miatt.
Hiszen ha ezek elhelyezését segíti Japán, akkor a koreaiak között között minden bizonnyal rengeteg északi kém és ügynök is lesz... 

Néhány napon belül kiderül vajon a világ egy újabb nagyon súlyos háborúval néz szembe immáron Észak-Korea miatt? ... ami nem egyszerűen a Koreai-félsziget vagy az USA problémája, hiszen Dél-Korea, Kína, Japán is komoly tényező a kérdésben.



Forrás: PressTV
Kapcsolódó cikk: 
Most dőlhet el Észak-Korea sorsa: Ápr.15-én nukleáris bombát robbantanak-600ezer lakost evakuáltat Kim Jong Un Észak-Korea fővárosából a háborúra készülve

Fordította: 
(SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com

JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT