Az egyik legnagyobb borjú-tartó telepről készítettek felvételt. Nem hinnénk el, ha nem látnánk a saját szemünnkkel. - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Az egyik legnagyobb borjú-tartó telepről készítettek felvételt. Nem hinnénk el, ha nem látnánk a saját szemünnkkel.

Share This

Nem hinnénk el, ha nem látnánk a saját szemünkkel.
Ez az egyik legnagyobb állattenyésztő telep Wisconsinban, Green Bay külterületén. Minden egyes "sátorban" borjúk, szarvasmarhák vannak.
Az egész életüket ott töltik, míg felhízlalják őket, majd mennek a vágóhídra. Az egyéni műanyag sátrak minimalizálják, hogy bármilyen betegség átterjedjen egyik csoportról a másikra...


Látható,a hogy a vizet és a takarmányt cirkuláltatják körbe-körbe...

▪️ Nagy valószínűséggel az ipari méretekben tenyésztett állatokat növekedési hormonokkal, anibiotikumokkal és fájdalomcsillapítókkal is kezelik.
(például a használt IGF-1 borjúkba adott növekedési hormon nagyban növeli a cukorbetegség kialakulásának, a hormon-egyensúly felborulásának, az immunrendszer legyengülésének és a rák kialakulásának kockázatát!)
Természetes körülmények között egy szarvasmarha legelőn legelve 20 évig is elélhet.

▪️ Az itteni ipari állattartó és feldolgozó telepeken 4-5 éves korukig nyerik ki a tejet belőlük, majd vágóhídra küldik őket.
▪️ Ahhoz, hogy még több tejet adjanak folyamatosan megtermékenyítik a teheneket, folyamatosan szoptatják a kis borjúkat és nyerik ki ipari mennyiségben a tejet.
▪️ Mivel hamar kimerülnek a szarvamarhák a folyamtos szülésben, szoptatásban, tejkinyerésben, ezért 5 éves koruknál nem húzzák tovább..., levágják és a húsukkal együtt a boltokban kötnek ki....

Hogy mennyi hormon, antibiotikum és növekedésserkentő gyógyszer van bennük, ezt azután már senki nem kérdezi... Egy jó nagy beefsteak lesz belőlük valamelyik amerikai gyorsétterem asztalán... (SBG Buddha - saját megj.)

A világ élelmiszeripara


Hatalmas elismerést kapott a film világszerte, hiszen egy csattanós pofont adott az amerikai multiknak.

Egy érdekes témában végez tényfeltárást, hiszen kevesen merik ilyen formában bemutatni azt, ahogy a háttérben hogyan manipulálják az életben maradáshoz szükséges táplálékainkat.
Nagyon impresszív, magával ragadó a film. Nem akar meggyőzni, nem akar rávenni, hogy legyünk „zöldek” és menjünk tüntetni minden héten, hanem objektív kritikával lerántja azt a bizonyos leplet.

Számtalan tönkre tett életet ismerhetünk meg. 
A gazdák, akik a multinacionális cégeknek nevelik az állatokat olyan patthelyzetbe kerültek, amelyből csak még mélyebbre vezet az út. Képet kapunk egy nem éppen tehetős családról is: olyan drágák a zöldségek, húsok, hogy olcsóbban jönnek ki, ha megveszik gyorsétteremben a hamburgert. Olcsóbban, gyorsabban és több ételhez jutnak így. Ezért persze olykor az egészségükkel is fizethetnek.

Az utóbbi száz évben az élelmiszer termelés teljesen átalakult. A mostani rendszerben minden a tömegtermelésről és a minél nagyobb profit megszerzéséről szól. 
Az ételek előállítása manapság már a gépkocsik gyártására hasonlít. Ez egy profitorientált tömegtermelés, ahol a legkevésbé az emberek egészsége számít.
 

Néhány nagy cég szinte teljesen kisajátította magának a piacokat
, és minden eszközzel igyekeznek mindenki mást kiszorítani onnan, elsősorban a hagyományos módon termelőket, akik nem képesek versenyezni a tőmegtermelésben gyártott olcsó termékekkel.
Ezt a folyamatot csak mi, fogyasztók fordíthatnánk meg, de amíg az emberek többségének az élelmiszer ára fontosabb, mint a benne lévő tartalom, addig nem fog megváltozni a helyzet.

Kapcsolódó VilagHelyzete cikkek:
FOOD Inc. Az vagy, amit eszel...De mit etetnek meg velünk?

FONTOS Cikk: 3 nagyvállalat kezébe kerül az egész Föld élelmiszertermelése és a CETA(TTIP) aláírása ellenére erről az emberek mit sem tudnak
Hihetetlen, de igaz!

A Monsanto és Syngenta GMO-kutatói kapták a mezőgazdaság Nobel-díját a genetikailag módosított növények előállításában elért sikereik elismeréseként!


Világ a MONSANTO szerint - Teljes megdöbbentő film

A globalista korporációk támadást indítottak a hagyományos étkek ellen


Ajánlott film: Megesszük a világot
A világban 2 millióan tiltakoztak a MONSANTO génmanipulált mérgei ellen és a média hallgat !


(Írta: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT