Már 150ezer aláíró követeli az Antifa erőszakos baloldali anarchista csoportok terrorszervezetté nyilvánítását a sorozatos erőszakos akcióik és gyilkosságra buzdításuk miatt - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Már 150ezer aláíró követeli az Antifa erőszakos baloldali anarchista csoportok terrorszervezetté nyilvánítását a sorozatos erőszakos akcióik és gyilkosságra buzdításuk miatt

Share This

Elérte a 150.000 aláírást az a társadalmi kezdeményezés, amely felszólítja a mindenkori amerikai elnök kormányát, hogy hivatalosan nyilvánítsa terrorszervezetnek az „ANTIFA” mozgalmat, vagyis a baloldali erőszakos anarchisták tevékenységét.

https://petitions.whitehouse.gov/petition/formally-recognize-antifa-terrorist-organization-0

A terrorizmus definíciója: 
"Az erőszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek célja a félelemkeltés révén, meghatározott politikai, ideológiai, vallási célok kikényszerítése."
Ez ugyanaz a definíció, amit az ISIS-re és más terrorszervezetekre is alkalmaznak.

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

Az Antifa méltán kiérdemelte a címet, mivel mindenki ellen megfélemlítést, verést, erőszakot, késelést alkalmaz, aki vele nem ért egyet, illetve akinek a nézeteit támadni akarja. Sőt az Antifa és vele szimpatizáló baloldali poltikusok, aktivisták már gyilkosságokra, sőt az Egyesült államok elnökének meggyilkolására is felszólították híveiket! 







Demokrata szenátor:
"Remélem Trumpot megölik!"

Az amerikai titkosszolgálat vizsgálatot indított Maria Chappelle-Nadal, az Egyesült Államok Missouri szövetségi állama törvényhozásának demokratapárti szenátora ellen, miután Facebookjára azt írta: „Remélem, Trumpot megölik”.
A történelem ráadásul ismétli önmagát, mert a szélsőbaloldal ugyanezt már eljátszotta akkor is, amikor a nekik nem tetsző elnök, Ronald Reagan került a Fehér Házba. Most Donald Trump kapja a nyakába ugyanazt a baloldali anarchista és valójában fasiszta gyűlöletkampányt! 



- "Az Antifa erőszakos csoportjai létfontosságú támogatást a baloldaltól kapják és hatalmas globalisták (Soros Gy.) szervezetei állnak mögöttük!

- A Trump-érában az erőszakos baloldali megmozdulások olyan mértékben növekednek, mint soha azelőtt!
Middlebury-től Berkeley-ig ésPortland-ig "az erőszakot használják fel arra, hogy tagadhassák a tényt, hogy Trump támogatása és az elnököt támogatók tábora egyre jobban nő (különösen a fiatalok körében). "


Eközben 
a főáramú MsNBC és CNN szerda eset leadott programjai
 olyan durván támogatják a baloldali erőszakot és olyan szinten támadták Trump elnököt, hogy itt már nyugodtan beszélhetünk az események egy második fázisáról, mely sokkal durvább, erőszakosabb és kaotikusabb lesz, mint valaha.



KIK EZEK A FEKETE RUHÁS MASZKOS ANARCHISTÁK? - teszik fel a kérdést nagyon sokan a hamburgi több tízezres szélsőbalos randalírozó gyújtogató globalizációellenes anarchistákra gondolva, látva a híradások képeit.
Mindegyik fekete kapucnis felsőben, arcot eltakaró maszkban botokkal kövekkel, molotov-koktéllal felfegyverkezve autókat, kukákat gyújtanak fel, üzleteket, éttermeket vernek szét és rabolnak ki..... KIK EZEK?

Georg Spöttle szavaiból is idézek: "Jól szervezett, komoly anyagi háttérrel rendelkező szervezetről van szó (Antifa), amely érdekes mód, hasonló képzéseket tart, mint Magyarországon a "civilek". Hogy kell ellenállni a rendőrségnek, hogyan kell elfoglalni kormányépületeket, tüntetésszervezés,... Gulyás Márton "aktivista" az Antifa tagjaival járt Röszkén. A szervezet tagjai megjelentek már szerb oldalon is, hogy "segítsék" a migránsokat. Minden összefügg mindennel, csak látni kell a mozaikokat...



(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT