BRICS-csúcs:Putyin üzenete a világ népességének 40%-át tömörítő BRICS-országok 9.konferenciájának előestéjén - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

BRICS-csúcs:Putyin üzenete a világ népességének 40%-át tömörítő BRICS-országok 9.konferenciájának előestéjén

Share This

Míg az USA
- politikailag hisztérikus állapotban vergődik a szélsőbaloldali marxizmus 'demokratáival' és lassan már neonáci formákat öltő Antifa csoportokkal;
- gazdaságilag közeledve a 20 ezer milliárd dolláros államadóssághoz, ...
addig a jövő héten, szept. 4-5-én Kínában tartandó 9. BRICS-konferencia előtt Vlagyimir Putyin még szorosabb szövetséget, stratégiai együttműködést, terrorizmus ellenes fellépést jelentett be a BRICS-országok tagállamai között.

Egyesített erőfeszítések kidolgozását és bevezetését készítik elő a tagállamokkal a világ jelenlegi gazdasági egyenlőtlenségeinek helyreállítására.

Az orosz elnök írása bevezetésében köszönetet mond Kínának azért a munkájáért, amelyet az idei találkozó házigazdájaként hozzájárult a BRICS országok együttműködésének a politika, a gazdaság, a kultúra és más területeken.

Hangsúlyozta: ezen ötök csoportja jelentősen erősítette globális szerepét.

"Fontos, hogy a csoport tevékenységei az egyenlőség elveire, az egymás véleménye iránti tiszteletre és az egyetértésre alapuljanak."- írta.

„A BRICS-en belül soha semmit nem kényszerítenek senkire.”

„Egyértelmű, hogy csak valamennyi ország együttes erőfeszítése hozhatja el a globális stabilitást és találhat megoldást az akut konfliktusokra, beleértve a Közel-Keletet” -írta. Ilyen együttműködés történt Szíriában is, ahol hatalmas csapást mértek az iszlám állam terroristáira.

Észak-Koreára kitérve elmondta, teljességgel hiábavaló az, hogy Phenjanra igyekeznek folyamatosan nyomást gyakorolni atomrakéta programja megállítása céljából. A térség problémái csakis az előfeltételek nélküli párbeszéd segítségével oldhatóak meg.

Oroszország és Kína útitervet készített a koreai félszigetre vonatkozó megállapodásra a feszültség fokozatos csökkentése és egy olyan mechanizmus megteremtése érdekében, amellyel tartós béke és biztonság hozható létre.

Később bírálta a globális pénzügyi és gazdasági intézményrendszert, amely nem veszi megfelelően figyelembe az emelkedő gazdaságok növekvő súlyát. Megígérte, igyekezni fognak, hogy az IMF-en és a Világbankon belül a kvótákat és szavazati jogokat kiegyensúlyozottabb módon osszák el.

BRICS: Brazília, Oroszország, India, Kína és a Dél-afrikai Köztársaság.
A BRICS-országok kb. 3 milliárd embert képviselnek, ami mintegy 40%-a a Föld teljes lakosságának.
Indonézia és Törökország a BRICS tagjelöltjei. Ezen kívül már Argentína , Egyiptom , Irán , Nigéria és Szíria is jelezte, hogy szívesen csatlakozna a gazdasági társuláshoz.

Forrás:
RT News / People's Daily / Lovas István

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:
✔ Nagy gondban az USA, mert Kína, India, Oroszország, Brazília és Dél-Afrika összefogtak = BRICS országok tömörülése
✔ Földrengéssel felérő új pénzügyi rendszert hoznak létre a dollár rovására a BRICS-országok !
✔ Leleplezzük a titokban készülő globalista diktatúrát: Transzatlanti Partnerség (TTIP) hamarosan Európában
✔ A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

✔ Már 150ezer aláíró követeli az Antifa erőszakos baloldali anarchista csoportok terrorszervezetté nyilvánítását a sorozatos erőszakos akcióik és gyilkosságra buzdításuk miatt
✔ Paul Craig Roberts szemfelnyitó leleplező cikke az USA-ban tomboló baloldali hisztériáról: "Az amerikai polgárháború nem a rabszolgatartásról szólt"
✔ A globalista média nem bírja az igazságot lekezelni, amit Trump kimondott: "Mindkét oldal felelős az erőszakban!" -" Legközelebb már G.Washington szobrát akarják eltávolítani?"

✔ 
Ezért nem tudom teljes mellszélességgel támogatni a hamburgi maszkos Antifa anarchistákat - saját vélemény


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT