Egy új izraeli genetikai kutatás igazolta az eddig is egyértelműt: A férfiak férfiak, a nők pedig nők, nem lehet átmenet biológiailag, még akkor sem, ha valaki nem érzi annak magát, ami! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Egy új izraeli genetikai kutatás igazolta az eddig is egyértelműt: A férfiak férfiak, a nők pedig nők, nem lehet átmenet biológiailag, még akkor sem, ha valaki nem érzi annak magát, ami!

Share This


Egy új, izraeli kutatók által folytatott genetikai tanulmány és kutatás igazolta, hogy egy férfi nem válhat nővé azáltal, hogy szimplán annak definiálja magát és ez fordítva a nők esetére is igaz. 

Az Izraeli Weizmann Institute of Science genetikusai felfedeztek bizonyos géneket, melyek kizárólag nőkben vannak jelen, míg mások csak férfiakban. 

Professzor Shmuel Pietrokovski és Dr. Moran Gershoni 20,000 gént tanulmányozott, nemek szerint szortírozva őket és a különbségeket keresték.

Találtak körülbelül "6500 gént olyan aktivitással, mely vagy az egyik vagy a másik nem irányába hatnak és hozzájárulnak a már amúgy is meglévő biológiai különbözőségekhez".  

A legnagyobb különbözőségek közül néhány jelen volt olyan génekben, melyek a hajszínért, a zsírraktározásért, izomfelépítésért, a szoptatáshoz tejtermelésért felelősek.

A kutatók azt találták, hogy a biológiai nem szintén szerepet játszik bizonyos betegségek kialakulásának megelőzésében. Például bizonyos gének csak a szív bal kamrájára hatnak dolgozó nők esetében, hogy megvédjék a szívüket a betegségektől, amíg elérik a menopauza szakaszát. Egy másik gén a májban másfajta anyagokat (enzimeket) termel azserint, hogy milyen nemű az illető.

Lényegében a kutatásuk azt jelenti, hogy a teljes emberi genom 
több, mint 21%-a, mely körülbelül 30.000 génből áll, az NEMEK ALAPJÁN MŰKÖDIK  - Ezt egy nem-változtató műtét és hormonok sem képesek megváltoztatni! 

Mat Staver,a Liberty Counsel alapítója és elnöke elmondta mindez csak megerősítette azt, amit a jó Isten megteremtett: Férfit és Nőt. 

"Ez a legfrissebb kutatás az Izraeli Weizmann Institute of Science részéről még tovább és jobban bebizonyítja, hogy nem lehet az Anyatermészetet bolonddá tenni." 
Mat Staver azt is hozzáteszi: "A Gender-összezavarodás mentális probléma, nem fizikai vagy biológiai. Isten férfinak és nőnek teremtette az embereket és egyetlen tiltakozás vagy nem tiltakozás sem fogja és nem is tudja megváltoztatni a természet által létrehozott rendet."
Forrás: CBN.com

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:
A beteg transz-gender ideológiával már a gyerekeket veszik célba az USA-ban! Ha bárki azt hiszi, ez nem veszélyes, az nem látta ezt a Drag Festival-t Austinban.Íme!


◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

3 megjegyzés:

  1. Ugyanazon nemhez valò vonzòdás betegség mely gyògyíthatò Jèzus vère által teljes elmèben szívben erre nincs semmilyen más gyògyszer

    VálaszTörlés
  2. Miért? Van aki ezt kétségbe vonja?Aki a természet törvényeit nem veszi tudomásul, az becsapja saját magát.

    VálaszTörlés
  3. A saját nemhez való szexuális vonzalom át programozás eredménye, aminek nem Isten az oka, hanem sátán.... Igaz ez akkor is, ha az érintettek és szimpatizánsok nem fogadják el, pont úgy mint a 21% nemek közötti gén állomány különbség.

    VálaszTörlés

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT