"Álljon szóba a palesztinokkal vagy Izrael meg fogja fizetni a folyamatos megszállás árát."-mondta Sigmar Gabriel, aki élesen bírálta a faji alapú kirekesztő apartheid-rendszert! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

"Álljon szóba a palesztinokkal vagy Izrael meg fogja fizetni a folyamatos megszállás árát."-mondta Sigmar Gabriel, aki élesen bírálta a faji alapú kirekesztő apartheid-rendszert!

Share This

"Álljon szóba a palesztinokkal vagy Izrael meg fogja fizetni a folyamatos megszállás árát." - mondta Sigmar Gabriel.
A német külügyminiszter nagyon élesen bírálta az izraeli megszállást és a faji alapú kirekesztő apartheid-rendszert!

"Izraelnek vagy el kell kezdenie elmozdulni az arab-izraeli békefolyamat dolgaiban vagy szembe kell néznie a nem egyforma jogok miatt kialakult soha véget nem érő konfliktussal."
"Izrael súlyos árat fizethet a "folyamatos megszállás és konfliktus" fenntartása miatt és teljesen beleragadhat egy olyan helyzetbe, melyben szembe kell néznie a következményekkel, ha elhagyja a palesztinokkal való megbékélést!" - figyelmeztetett a német külügyminiszter Tel Avivban a Nemzetbiztonsági Tanulmányok Intézetében. 
"Azoktól kérdezem, akik ellenállnak a palesztin kétállami megoldásnak: Mégis hogyan szeretnéd, hogy kinézzen Izrael jövője? Felkészültél arra, hogy megfizesd a folyamatos megszállás és örökös konfliktus árát? 

Azt az árat, mely egyre jobban súlyosbodni fog, amennyiben egyszerűen nincs esély és remény palesztin oldalon az önmeghatározásra és önrendelkezésre."


Forrás: RT News

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek: 
 A 17 éves Ahed Tamimi szabadonengedését követelik az izraeli börtönből - A kislány, akinek arcát szinte mindenki ismeri a világon, mert szembeszállt az izraeli apartheiddel
 "Vágjuk el végre a bennünket gúzsba kötő izraeli kötelet!" - Az USA legnagyobb problémája az izraeli lobbi befolyása - Philip Giraldi a CIA terrorelhárítási területének volt vezető munkatársa
◼ "Az USA Jeruzsálemmel kapcsolatos döntése fel fogja gyorsítani Izrael elpusztítását és egyesíteni fogja a muszlimokat!" - mondta az iráni védelmi miniszter.
◼ Botrány: Kiderült, hogy a főáramú média az Izrael-lobbi teljes nyomása alatt kénytelen hazudni a tényekről, a palesztinokról, illegális zsidó telepekről




TUDÁSANYAG, amit KÖTELEZŐ lenne ISMERNI >>>


(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT