Újabb sokk Dél-Afrikában! A videón látható család békésen sütöget otthon. Egy fél óra múlva 'fekete hordák' gyilkolják meg egyiküket, a többieket megkínozzák - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Újabb sokk Dél-Afrikában! A videón látható család békésen sütöget otthon. Egy fél óra múlva 'fekete hordák' gyilkolják meg egyiküket, a többieket megkínozzák

Share This

Újabb sokk Dél-Afrikában. A videóban látható fehér nő, férjével és nővérével békésen sütögetnek házuk udvarán. Fél órával később egyikük halott, a többieket összeverték és megkínozták a rájuk szabaduló "hordák"....

Ez ma Dél-Afrika, amiről a főáramú médiában egy szó sem eshet, mert az elkövetők minden esetben azok a feketék, akik ma az országot uralják.

A cikkben a londoni David Thomas nyugdíjas hadmérnök elmondja, miként lőtték át sógornője szívét, amikor felesége nővérével, Heilával együtt Fokvárosban famházukban grillpartiztak.


 

A kétgyermekes Thomas fejét a téglafalba verték, a kezét-lábát összekötözték, száját betömték és pisztolyt nyomtak a fejéhez. A négerek közben azt ordították, hogy „gyűlöljük a fehéreket”.

A videón látható, ahogyan a család még nevetgél, kezükben borospohár.

Dél-Afrikában született feleségét, Brendát, akinek nővérét előtte agyonlőtték, egy szikladarabbal verték. Kést tettek a nyakához és azzal fenyegették, hogy megölik.


A férj elmondta, hogy Brenda könyörgött a férfiaknak, hogy ne öljék meg, miközben azok folyamatosan kést nyomtak a torkára

Pénzüket elrabolták, de ketten örülhetnek, hogy egyáltalán életben maradtak.


Már több ezer ember követeli, hogy Trump és az USA fogadja be azokat a dél-afrikai fehéreket (búrokat), akik sorra menekülnek el Dél-Afrikából, mióta a feketék vették át az irányítást és kifosztják vagy lemészárolják őket.

Ráadásul törvényt fogadtak el, hogy a fehérek eddig rendben művelt földjeit minden kompenzáció nélkül elkobozzák és odaadják a feketéknek.  
Az országban naponta mészárolnak le a legbrutálisabb állati módon egész fehér családokat és gazdákat, de egyébként is borzalmassá vált a közbiztonság. Gyakorlatilag veszélyben van a fehérek élete. 


Ugyanilyen kezdeményezést már elindítottak Európában, ahol  már 17.000-en Jean-Claude Junckert és Angela Merkelt is arra kérik, hogy segítsen a dél-afikai fehéreknek és Európa fogadja be őket.


Forrás: Daily Mail
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT