Az 50 legdurvább mém a Trump - Putyin találkozóról, avagy hogyan démonizál a főáramú média! A képek önmagukért beszélnek! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Az 50 legdurvább mém a Trump - Putyin találkozóról, avagy hogyan démonizál a főáramú média! A képek önmagukért beszélnek!

Share This

Napjainkban mindenki a két szemével láthatja és amennyiben nyitott elméje van, akkor értheti is, mennyire erős mértékben folytat propagandát a globalista főáramú média és hogyan próbál (és sajnos sikerrel tud is hatni) az emberek agyára.

Bár ez is tulajdonképpen egyfokú agymosás, de a tünetei sokkal súlyosabbak, hiszen egész szuperhatalmak, egy teljes tömegtájékoztatás, nukleáris hatalmak, számtalan befolyásos politikus és konkrétan a józan ész, a racionalitás, az épeszű politizálás lehet az áldozata mindennek.

Ami a Hillary Clinton és Obama kormányzat alatt megengedett és hétköznapi dolog volt, ugyanolyan tettekért teljes keresztre feszítés, hazaárulás vádja és már-már lemondatási eljárás megindítása jár.

Természetesen mindenki tudja, hogy az Egyesült Államokról van szó és az ott folyó "zártosztály-szerű" agymenésről, amit az ok nélküli paranoiás oroszellenesség, Trump-ellenesség határoz meg.

Ahol minden ellenség, ami nemzeti, ami Trump és ami az Oroszországgal való viszony rendezését eredményezhetné. 


Hosszan nincs is ezen mit ecsetelni. Aki olvassa a VilagHelyzete vagy az Alternatív Hírek cikkeit, az tudja. De aki csak figyeli a világ valódi eseményeit és összefüggéseit, az is kristálytisztán láthatja. (SBG Buddha - VilagHelyzete)



50 olyan napokban megjelent mém-et ('meme'), szatírikus vagy provokatívan gúnyos ábrázolást fogok mutatni a főáramú média lapjaiból és oldalairól, melyek önmagukért beszélnek, miről is írtam fentebb. 

Aki például hallotta Hillary Clinton felszólalását a Trump-Putyin találkozó után ezen a videón, az (amennyiben nem kap agyvérzést a hallottatól) biztosan elképed azon, mi is folyik 2016 óta napi szinten az USA-ban.....



Az 50 legdurvább mém a Trump - Putyin találkozóról, avagy hogyan démonizál a globalista főáramú média!
ÍME a képek külön is:





















 

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT