Botrány: A szenátor helyrerakta a CNN Fake News csatornát, ami már vendégeire is ráerőlteti a Trump-gyűlöletet. De nem hagyta magát! - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Botrány: A szenátor helyrerakta a CNN Fake News csatornát, ami már vendégeire is ráerőlteti a Trump-gyűlöletet. De nem hagyta magát!

Share This

A CNN Fake News propaganda-csatorna műsort sugárzott a meghalt John McCain neokon háborús héja tiszteletére. A műsorba meghívták, illetve élőben kapcsolták New Hampshire kormányzóját, John Sununu-t hogy méltassa Mccain-t, hiszen közelről ismerhette.
A beszélgetés viszont teljesen félresiklott, mivel a CNN riportere (Alisyn Camerota) - a neki kiadott parancs szerint és a színvonaltalan csatornává züllesztett adótól megszokott módon - minden lehetőséget meg akart ragadni, hogy Donald Trump elnököt gyalázhassa és ellene használja fel még a halálesetet is.

Avagy a Fehér Ház és maga Donald Trump miért nem adott ki hivatalos állásfoglalást John McCain méltatásával és elhalálozásával kapcsolatban.

A riport önmagáért beszél és érdemes megnézni 3:53-tól
A kormányzó, aki maga vezérkari főnökként szolgált még George H. W. Bush idején keményen nekiment és kritizálta a CNN-t, amiért a globalista liberális média ezt is gyalázatos módon arra használja fel, hogy üssön Trump-on, amennyit csak tud, ahelyett, hogy a halott érdemeiről vagy tetteiről beszélhetnének.

A kérdésre, hogy miért nem adott ki az elnök hivatalos állásfoglalást, a következőket válaszolta:
Ezt a véleményt a Washington Postnál nyomtatták ki. És hogy őszinte legyek önnel, nem sok hitelt adok annak, amiket ott lehet olvasni."

Na erre azonnal elvesztette önuralmát a riporternő, ahogy kihúzták az 'adu ászt' a kezéből, illetve az amúgy is ingatag talajt a lába alól és támadásba lendült,
hogy a kormányzó meg ne merje kérdőjelezni a CNN és forrásai hitelességét, hiszen milyen remek riporterek végzik itt a munkájukat és amiket itt mondanak az NEM LEHET MÁS, CSAK IGAZ!

De nekünk is meg van az a riport" - válaszolta a CNN riportere.


Ja igen, de dettó ugyanaz alkalmazható arra is, Alisyn" - mondta erre a kormányzó.

Ehhez sem kellett több, a hamis híreket gyártó hirhedt csatorna riportere már vagy hatásszünetet tartva szuszogott vagy felháborodottan lendült újabb támadásba.

Kormányzó, maga idejön a CNN-re és mi ezt nagyon is értékeljük, de azt már nem értékelem, hogy megkérdőjelezi a riportjainkat! Nagyon kíváló riportereink vannak itt!
Nehogy már megkérdőjelezze, amit a CNN mond!"


A kormányzó higgadtan válaszolt:

Megkért, hogy jöjjek és beszéljek önöknek John McCain-ről. És itt vagyok, hogy beszéljek arról én hogyan emlékszem John McCain-re. Nem azért vagyok itt, hogy elemezzem, milyen különbség van aközött, ahogy a sajtó és a média, valamint a Fehér Ház kezeli az ügyeket."

CNN - Alysin Camerota:

Nem a sajtó kezeli így, hanem Trump elnök kezeli úgy McCain halálát!" - kezdte újra

Kormányzó rá sem hederítve:

McCain nagy amerikai volt és nem azért jött ő sem a CNN-re, hogy politikai játszmákat játsszon, amiket a sajtó és a média akar eljátszatni."

Csak hogy világossá tegyük, mi nem úgy látjuk, hogy ez egy játék lenne." - válaszolta Camerota

"Ahhhhhh" - nyögött inkább kínosan New Hampshire kormányzója...
majd újra lefutották még ezeket a köröket párszor.....


Minden más a videóból megérthető és egyértelműen látható.

De ezeket fontosnak tartottam lefordítani és megmutatni nektek, mert jól szemlélteti az egész globalista liberális háborúpárti neokon propagandagépezet működését, aminek egyik legfőbb orgánuma a hamis híreket és már elsősorban csak propagandát sugárzó Fake CNN News.

Írta és fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:
A legnagyobb leleplezés CNN Fake News ügyben! "A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"- ismerte be producere

Lemondott a CNN 3 újságírója, akik elterjesztették az álhírt az elnökválasztásba történő orosz beavatkozásról! Hazudtak!

Az NBC durván meghamisította a Megan Kelly által Szentpéterváron készített Putyin interjút

Újra hírt hamisított a CNN, de lebukott: Londoni muzulmánok kezébe adott anti-Iszlám Állam táblákat beállított jelenetben

CNN, mint a hamis hírek és propaganda forrása sorsfordító lejtőhöz érkezett-Kapott egy gyomrost Trumptól

Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját

A "démonizálás" veszélye - avagy miért nem hisz már senki a hazug nyugati főáramú 'hírforrásoknak'

"Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"

Kínjában nyüszít a legnagyobb főáramú kamuportál,mely orosz propagandának tekint minden alternatív médiát és hülyének az onnan tájékozódókat

CNN Fake News Russia-Phobia
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)

◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT