Tudósok felfedezték, hogyan lehet tudást az agyba feltölteni! Valóság lesz a Matrix hamarosan? - ALTERNATÍV HÍREK

Elhallgatott és a főáramú médiából szándékosan kihagyott hírek oldala

Tudósok felfedezték, hogyan lehet tudást az agyba feltölteni! Valóság lesz a Matrix hamarosan?

Share This

Tudósok szerint hamarosan valóság lesz a tudás agyba való feltöltése, akár a Matrix című filmben. Ezen dolgoznak tudósok, a legfrisebb főáramú híradások szerint is. - erről ír a The TelegraphMár régen nem sci-fi és összeesküvés-elmélet ez sem.

A transzhumanizmus fénysebességgel dübörög és 100 év múlva ezen a szép szeptemberi napon 2118-ban valószínűleg csak ámulni fogunk azon, mennyi mindent elképzelhetetlennek tartottunk, sőt még a létezését is kizártuk 100 évvel ezelőtt.
Akkor visszatérünk erre. Addig ne menjetek sehová! 😂 (SBG Buddha - VilagHelyzete) 

U.i: Aki tisztában szeretne lenni vele, mi is az a transzhumanizmus, azoknak néhány erről szóló írásom:


A regény- és forgatókönyvíró Aldous Huxley leghíresebb regénye, a Szép új világ 1932-ben jelent meg. 

Tizenhét évesen egy betegség hatására majdnem megvakult, látását a máig alig ismert Bates-módszerrel nyerte vissza, 1940-ben, melyről 1942-ben kiadott könyvében részletesen ír. Az okkultista Aleister Crowley 1930-ban megismertette a drogokkal. Huxley innentől kezdve rendszeresen fogyasztott különféle kábítószereket. Az LSD-t még kísérleti fázisában próbálta ki. 1963-ben szándékos LSD-túladagolásban halt meg, amikor a gégeráktól már beszélni sem tudott.

Aldous testvére, Andrew Huxley fiziológus és biológus volt. Édesanyjától tizenkét éves korában esztergapadot kapott ajándékba, és saját kezűleg épített belső égésű motorokat. A második világháború alatt segített a radar kifejlesztésében. 1963-ban orvosi Nobel-díjat kapott, 1974-ben lovaggá ütötték. 2012-ben halt meg, 94 évesen.

Aldous másik testvére, Julian Huxley, biológus, zoológus és tudományos ismeretterjesztő volt. Ő alapította a legtekintélyesebb tudományos lapot, a Nature-t. Az UNESCO első főigazgatójának nevezték ki. A szekuláris humanizmus, és a világpolgárság harcos szószólója, ismert kozmopolita, aki hitt abban, hogy a kultúra vezet majd el a világbékéhez. 1975-ben halt meg, 87 éves korában.

Julian Huxley használta először a transzhumanizmus szót. 
1957-es „Transhumanism” című cikkében a következő meghatározást adta:
 


Az ember ember marad, de túllépi saját határait miközben megvalósítja emberi természetének lehetőségeit”.
"Hiszek a transzhumanizmusban, ha egyszer lesz elegendő ember majd, aki igazán elmondhatja ezt, akkor az emberi fajok egy újfajta létezés küszöbére értek." (Sir Julian Huxley -1954)

Julian Huxley meg volt róla győződve, hogy a világnak egy központból irányított globális kormányra van szüksége. Az UNESCO-t e folyamat felgyorsítása és e cél elérése fontos eszközének tartotta. A globális tudományos-humanizmust tartotta az UNESCO értékrendszerét kifejező filozófiának.

Hangsúlyozta, hogy a világkormányzat létrehozásához szükség van politikai integrációra, mert csak így tudja elérni az emberiség a társadalmi fejlődés következő fokozatát.
Hangsúlyozta, hogy a világkormányzat létrehozásához szükség van politikai integrációra, mert csak így tudja elérni az emberiség a társadalmi fejlődés következő fokozatát. 
http://vilaghelyzete.blogspot.com/2017/06/bill-gates-az-eugenika-es.html

A transzhumanizmus, mint intellektuális mozgalom, az 1980-as évek elején jött létre Los Angelesben, a UCLA egyetemen, ahol tudósok, jövőkutatók és művészek egy csoportja megalapította az első szervezetet.

A transzhumanizmus mára kitermelte sajátos iskoláit a genetikában, bionikában, kibernetikában, nanotechnológiában, de ugyanígy a pszichológiában, szociológiában, közgazdaságtanban, jogban, és a művészetben.
„A transzhumanizmus célja az emberi méltóság megóvása mindazon tényezőktől, amelyek azt fenyegetik: mint a születési rendellenességek, fájdalom, betegségek, strukturális és funkcionális sérülések, öregedés, szellemi, érzelmi fogyatékosságok, és a halál. A tudománynak és a technológiának az életet kell szolgálnia, ez az eredeti küldetése.”

Napjainkban Elon Musk Tesla-vezér is egyre jobban képviseli ezt:
"Ha nem tudod legyőzni a gépeket, jobb ha te is egy leszel közülük"


Idővel - azt gondolom - látni fogjuk, ahogy a biológiai intelligencia és a digitális intelligencia közeledni fog egymáshoz."
Ez többnyire a sávszélességről és a kapcsolat sebességéről szól az agyad és önmagad digitális verziója, mint kimenet között." - mondta Elon Musk.

"Az embereket egyesíteni kell a gépekkel máskülönben eltűnhetnek a Mesterséges Intelligencia korában"-vázolta Elon Musk a Tesla vezére

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Forrás: The Telegraph



◄Transzhumanizmushoz kapcsolódó VilagHelyzete Cikkek:►

➽ "Az embereket egyesíteni kell a gépekkel máskülönben eltűnhetnek a Mesterséges Intelligencia korában"-vázolta Elon Musk a Tesla vezére

➽ Ébred a Skynet! Elon Musk: "A mesterséges intelligencia létrehozásáért folytatott verseny fog nemzetek szintjén valószínűleg a III.világháborúhoz vezetni."

➽ David Icke a Szilícium-völgyben beszél a Google és a facebook titkos fejlesztéseiről- Exkluzív 1 órás videó magyar felirattal

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

Ide írhattok bármilyen üzenetet és hozzászólást!

📌Tucker Carlson teljes interjúja Vlagyimir Putyinnal magyar felirattal - Videó

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Az elmúlt HÉT legnépszerűbb cikkei

Flickr Képalbum - Karikatúrák

Israel War in Cartoons 12

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT